Турнір з флорболу, присвячений ІІ річниці розвитку флорболу в Торезі

Два роки на базі ДЮСШ міськво на громадських засадах розвиваєтся секція флорбол. За цей період з флорболом познайомилося багато хлопців і дівчат і як результат зросла кількість команд, які можуть представляти наше місто на змаганнях різного рівня.

Отже з цієї нагоди у ігровому залі ДЮСШ міськво 6 квітня відбувся турнір з флорболу, присвячений ІІ річниці розвитку флорболу в Торезі. У ньому прийняли участь 5 команд: «Джекпот» (Донецьк), «Тріумф» (Донецьк), «Победа» (Торез), «Шершні» (Торез), «Lions» (Торез).

Турнір розпочався з товариської зустрічі самих молодих флорболістів (2003 року народження і молодше) збірних Донецка і Торезу. Гра була поза турніру.

 

1

 

Сам турнір пройшов у напруженій боротьбі, команди продемонстрували велику волю до перемоги. За результатами змагання у віковій категорії 1998 року народження місця посіли:

 

 

– І місце – «Lions» (Торез);

– ІІ місце – «Джекпот» (Донецьк);

– ІІІ місце – «Шершні» (Торез).

 

Слід зазначити, що команда «Шершні» утворилася зовсім недавно з учнів НВК «ЗШ № 1-ліцей «Спектр». Хлопці лише тиждень держуть ключки у руках. Можно сказати, «бойове хрещення» для них відбулося.

У віковій категорії 2001-2002 місця розподілилися таким чином:

 

– І місце – «Тріумф» (Донецьк);

– ІІ місце – «Победа» (Торез);

– ІІІ місце – «Шершні» (Торез).

 

Команди були нагороджені грамотами ДЮСШ міськво та солодкими призами. Нагороджувала команди Тернова Юлія Володимирівна, Президент Федерації флорболу України, голова спортивного товариства «Україна». Учасники були запрошені на турнір «Крылатый мяч».

2

 

4

 

10

 

12

 

17

 

18

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *